De vanzare Spatiu birouri parter inchiriat bloc ultracentral Cismigiu

Descriere spatiu birouri

Apartamentul se gaseste intr-o locație ultracentrala,dar liniștită,in mijlocul atmosferei culturale a Capitalei. -langa Parcul Cișmigiu, -langa Sala Palatului , Teatrul mic,Teatrul Odeon,Teatrul Tănase,etc, -langa Ateneul Roman , -langa Muzeul Național de Artă și aproape de alte muzee (National de Istorie,Colecțiilor de Artă,Teodor Aman,de Istorie a Bucurestiului,etc). -aproape de Sala Radio (sala de concerte ), -aproape de cateva universități de prestigiu a Capitalei : Universitate ,Arhitectură,Arte Plastice, Muzica,etc -aproape de cateva atractii principale ale Capitalei : Centrul Istoric,Piata Unirii,Piata Universitatii, Piata Amzei,Piata Romana.

      Apartament in locație ultracentrala,dar liniștită,intre Palatul Telefoanelor si Parcul Cișmigiu.    Apartamentul  se afla la parterul inalt a unui bloc  ,D+P+2+M,intr-o curte interioară.    Blocul a fost construit in 1920 ,de  un om de afaceri al perioadei, pentru fiicele sale.    Blocul nu se afla pe listele de risc seimic sau urgente ale Primăriei Capitalei .    Apartamentul  este decomandat. Un hol de 22 mp din care se intra in  2 camere de 22 mp, 2 camere de 16 mp si spre hol  secundar cu acces la bucătărie de 12  mp, baia de 7 mp , un grup sanitar cu 3 wc si un grup cu 3 dusuri si 3 chiuvete.    Apartamentul dispune de centrala proprie si 2 aparate de aer conditionat .    Apartamentul este in stare buna si a fost complet renovat (inclusiv schimbarea instalațiilor sanitare,electrice și termice ) in 2018 .    Apartamentul a fost inchiriat si utilizat ca sediul unei firme .   Comision agentie 2 % +TVA.   .                   Apartament in locație ultracentrala,dar liniștită,in mijlocul atmosferei  culturale  a Capitalei .Apartamentul se gaseste : -langa Parcul Cișmigiu, -langa Sala Palatului (sala de concerte ), Teatrul mic,Teatrul Odeon,Teatrul Tănase,etc, -langa Ateneul Roman , -langa Muzeul Național de Artă și aproape de alte muzee (National de Istorie,Colecțiilor de Artă,Teodor  Aman,de Istorie a Bucurestiului,etc).  -aproape de Sala Radio (sala de concerte ), -aproape de cateva universități de prestigiu a Capitalei : Universitate ,Arhitectură,Arte Plastice, Muzica,etc -aproape de cateva atractii principale ale Capitalei : Centrul Istoric,Piata Unirii,Piata Universitatii, Piata Amzei,Piata Romana.    Apartamentul  se afla la parterul inalt a unui bloc  cu 4 Apartamente,D+P+2,in spatele "Palatului Telefoanelor" (din Calea Victoriei),intr-o curte interioară.    Blocul a fost construit in 1920 ,de  Iancu Otetelesanu ,om de afaceri, pentru fiicele sale.    Blocul nu se afla pe listele de risc seimic sau urgente ale Primăriei Capitalei .    Apartamentul  este decomandat si are  2 camere mari de 22 mp,2 camere de 16 mp,hol mare de 22 mp intre camere ,3 bai,bucătărie de 12  mp.    Apartamentul dispune de centrala proprie si 2 aparate de aer conditionat .    Apartamentul este in stare buna si a fost complet renovat (inclusiv schimbarea instalațiilor sanitare,electrice și termice ) in 2018 . Apartamentul fost inchiriat si utilizat ca sediul unei firme ( schiță anexată).    Proprietarul doreste sa vanda din cauza varstei.     Comision agentie 2 % +TVA.   .                    

ID Oferta: 3670

Pret Vanzare: € 199,000 
Zona:Cismigiu
Suprafata utila:135 mp
Reper:Palatul telefoanelor
Etaj:parter
Tip Spatiu:Bloc
Dispunere:Compartimentat, Intrare separata
Clasa Birouri:B
An Constructie:1920
Acces:Autobuz, Metrou, RATB
Disponibilitate:imediat
Suprafata pe nivel:200
Actualizat la: 1 Aprilie 2024

Caracteristici generale

  • Acces Casa: Metrou RATB Autobuz
  • Dispunere Spatii: Compartimentat Intrare separata
  • Materiale: Caramida Beton Armat
  • Structura Casa: Caramida Beton
  • Vecinatati Spatii: Metrou RATB Autobuz Zona comerciala Banca Cinema Fastfood Trafic Pietonal Intersectie circulata Hotel Ultracentral Parc Restaurant/pub Centru universitar Scoala/gradinita

Imobil  Birouri Consolidat Renovat Inchiriat 100 % Universitate
3.210.000EUR
Cismigiu, Bucuresti
6
12
1700 mp